Destek Projelerimiz

• Türkiye İş Bankası ile “81 İlden 81 Öğrenci” Projesi
    Türkiye İş Bankası ile Darüşşafaka Cemiyeti iş birliğiyle 3 Eylül 2008 tarihinde hayata geçirilen “81 İlden 81 Öğrenci” projesi, ülkemizde eğitim alanında gerçekleştirilen en uzun soluklu projelerden biri olarak varlığını sürdürüyor.
  • TÜYAP, 24 Darüşşafakalı öğrenciyi mezun edecek
    TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na 2012-2013 ders yılında başlayan 24 öğrencinin 10
    yıllık eğitim masrafını karşılayarak, onları mezun edecek.
  • Doğuş Grubu
    Doğuş Grubu, Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın 1995’ten bu yana maçlarını yaptığı ve tüm imkânlarından Daçkalı
    öğrencilerin sınırsız yararlandığı Ayhan Şahenk Spor Salonu’nun yapımına katkıda bulundu.
  • Süperonline’dan ücretsiz fiber internet hizmeti
    Türkiye’nin yenilikçi internet servis sağlayıcısı Superonline, Darüşşafaka kampüsünün fiber internet altyapısını ücretsiz olarak oluşturdu.
  • Düzey Pazarlama AŞ’den Darüşşafakalı öğrencilere süt desteği
    Koç Holding bünyesinde yer alan Düzey Pazarlama AŞ, öğrencilerimizin süt ihtiyacını karşılıyor.
  • Siemens’ten Mekatronik Kulübü
    Siemens, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda “Mekatronik Kulübü” kurmaya yönelik bir proje gerçekleştirdi.
  • Microsoft Türkiye
    “Güvenli İnternet Kullanımı” ve “Yenilikçi Öğretmenler“ gibi eğitim programları ile Darüşşafakalı öğrenci, öğretmen ve velilerin yanında olan Microsoft Türkiye, aynı zamanda lisanslı Microsoft ürün desteği de veriyor.
  • Samsung
    Samsung, gençleri ve çocukları teknoloji destekli çağdaş eğitim imkanlarıyla buluşturma vizyonu doğrultusunda Darüşşafaka’da Samsung Akıllı Okul’u hayata geçirdi. arüşşafaka Eğitim Kurumları işbirliğiyle öğrencilere görsel ve işitsel teknoloji destekli, interaktif bir öğrenme ortamı sunan Samsung, 2014 yılında okulumuza 2 adet akıllı sınıf kazandırdı. Akıllı sınıf uygulaması ile öğretmenlerimizde içerik geliştirme çalışmalarına hız verdiler.
  • Yapı Kredi Çalışanları
    Yapı Kredi Çalışanları Darüşşafaka’yı bağışlarıyla desteklerken, Yapı Kredi Sigorta Çalışanları, 2009 yılından beri hafta sonu etkinliklerinde öğrencilerle bir araya gelerek, onların zamanlarını daha etkin ve kaliteli geçirmelerine yardımcı oluyor.
  • Johnson Wax AŞ, Darüşşafaka’yı desteklemeye devam ediyor
    2010 yılından bu yana kurumsal destekçimiz ve proje ortağımız olan Johnson Wax AŞ, Darüşşafaka’yı desteklemeyi sürdürüyor.
  • Darüşşafaka’nın mobilya destekçisi: İstikbal Mobilya
    İstikbal Mobilya, başta öğrenci yatakhaneleri olmak üzere Darüşşafaka’nın ihtiyaç duyduğu mobilya ihtiyacını karşılıyor.
  • TAV’dan “Benim İşim, Benim Okulum”
    Havalimanı tasarımı, inşası, finansmanı ve işletmesinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Grubu’nun çalışanları ile Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın öğrencileri ortak bir çalışmayla “Benim İşim, Benim Okulum” sergisini hayata geçirdi.
  • Kahve Dünyası, Darüşşafakalı öğrencilerin düşlerini fincanlara taşıdı
    Sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda Darüşşafaka ile iş birliğine giden ünlü kafe zinciri Kahve Dünyası, Darüşşafakalı öğrencilerin tasarımlarını fincanların üzerine taşıyarak “Darüşşafaka Bardaklarını”nı yarattı.
  • Datateknik, Darüşşafaka’ya 115 bilgisayar bağışladı
    Bilişim sektörünün önde gelen sistem entegratörlerinden Datateknik, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın donanım çalışmalarında stratejik destekçileri arasında yer alıyor.
  • EMC, Fen ve Teknoloji Laboratuvarımızı yeniledi
    Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden EMC, okulumuzun Fen ve Teknoloji Laboratuvarını yeniledi.
  • Sanofi-Aventis’ten “Fen ve Teknoloji Laboratuvarı”
    Dünya ilaç endüstrisinin önde gelen firmalarından Sanofi-Aventis, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında 22 Kasım 2010’da Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda “Sanofi-Aventis Fen ve Teknoloji Laboratuvarı” yaptırdı.
  • Boeing Türkiye, Darüşşafaka’da bilişim teknolojileri sınıfını yeniledi
    Boeing Türkiye, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın bilişim teknolojileri sınıfındaki tüm bilgisayar ve teknik donanımı yeniledi.
  • HSBC’den Darüşşafaka mezunu üniversite öğrencilerine burs
    HSBC Bankası, Darüşşafaka mezunu 45 üniversite öğrencisine 10 ay boyunca burs veriyor.
  • Teknosa, Darüşşafakalı öğrencilerin tasarımlarını ambalaj kağıdına dönüştürdü
    Teknosa’nın girişimiyle 2009’da Darüşşafaka öğrencileri, ünlü tasarımcı Emre Senan’la bir araya gelerek yılbaşı için hediyelik ambalaj kağıtları tasarladı.
  • P&G ve Darüşşafaka geleceğin liderlerini yetiştiriyor
    P&G Türkiye, Darüşşafaka ile 2009’da, geleceğin liderlerini yetiştirmeyi ve onların hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefleyen “Hayalden Gerçeğe” adlı uzun soluklu bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
  • JP Morgan’dan “Yaşam Boyu Öğrenen Öğretmenler” projesine destek
    JP Morgan, Darüşşafaka’nın 2008 yılında başlattığı “Yaşam Boyu Öğrenen Öğretmenler” projesini üç yıl
    boyunca destekledi.
  • “Fark Et Fark Yarat” Projesi İle İş Dünyası Profesyonelleri Darüşşafaka Öğrencilerine Koçluk Desteği Veriyor.
    Koordinasyonun “The Coaching Company” tarafından sağlanan bu projede; profesyonel koçluk eğitimi almış
    iş dünyası profesyonelleri ve yöneticileri, Darüşşafaka 11. sınıf öğrencileri için “Gönüllü Koçluk Desteği”
    vermektedir.
    ICF (International Coach Federation) onaylı koçluk eğitimlerini tamamlamış olarak projeye destek veren ve