İnsan Kaynakları

ik_gorsel

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Akademik Kadro Seçme Yerleştirme Süreci

• Darüşşafaka Eğitim Kurumları iş ilanları kariyer.net ve http://www.darussafaka.k12.tr/ web adreslerinde yayınlanmaktadır.
  • Darüşşafaka Eğitim Kurumları akademik kadro ilanları, her yıl tüm branşlar için yayınlanmaktadır, yıl içerisinde oluşan boş pozisyonlara bağlı olarak ilgili branş başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.
  • Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri başvurularının, kariyer.net web sayfası üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Başvurunuz elimize ulaştığında Kariyer.net üzerinden “Başvuru Teşekkür” maili alacaksınız.
  • Bilgilerde yanlış beyanda bulunulması durumunda, yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
  • Tüm özgeçmişler gizlilik esasları çerçevesinde değerlendirilmektedir.
  • Özgeçmiş değerlendirme sürecinde dikkat edilen hususlar:
    •  Milli Eğitim Bakanlığı atanma koşullarının taşınması,
    • Branş uygunluğu,

Mülakat Süreci

• Özgeçmiş değerlendirme sürecinde yukarıdaki koşulları sağlayan ve özgeçmiş üzerinden uygun bulunan adaylara “yüz yüze mülakat” için telefon ile ulaşılacaktır.
  • Mülakatlar, Okul Müdürleri, ilgili Bölüm Başkanı ve İnsan Kaynakları tarafından yapılır.
  • Görüşmenin olumsuz sonuçlanması durumunda İnsan Kaynakları tarafından e-mail adresinize “Olumsuz Maili” gönderilecektir.
  • Görüşmesi olumlu sonuçlanan aday gerçek sınıf ortamında ders sunumuna davet edilir.
  • Ders sunumu olumlu olarak değerlendirilen adayların referans kontrol süreci başlatılır.
  • Adayların referans bilgisi olarak çalıştığı kurumlardan performansıyla ilgili değerlendirme yapabilecek Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve/veya Bölüm Başkanı’nın iletişim bilgilerini paylaşması beklenmektedir.
  • Adayların iş arama sürecinin, gizlilik çerçevesinde yürütülebilmesi için, referansların da aynı hassasiyeti ve özeni göstermesi beklenmektedir.
  • Referans sürecinde beklentileri karşılayan adaylar, teklif görüşmesine davet edilir ve karşılıklı mutabakat sağlanan kişilerle ön sözleşme imzalanır.

Soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim adresini kullanabilirsiniz.

E-posta : ik@darussafaka.org

Başvuruya Açık İş İlanları