Kulüplerimiz

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı
Darüşşafaka Eğitim Kurumları
Sosyal Etkinlikler Öğrenci Kulüpleri

Darüşşafaka Eğitim Kurumları 2017-2018 Kulüp Tanıtım Kitapçıkları’na ulaşmak için lütfen tıklayınız

ORTAOKUL KULÜP KİTAPÇIĞI

LISE KULÜP KİTAPÇIĞI

Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda Sosyal Etkinlik Anlayışı
Öğrencilerin; sanat, kültür, bilim ve spor alanlarındaki ilgi ve becerilerini keşfetmelerinin, yaşantılarını zenginleştirerek yeni bakış açıları kazanmalarının yanı sıra, ulaşılabilir hedefler için sistemli ve disiplinli çaba göstermeyi öğrenmeleri temel amaçtır. Bu amaç, “okul mutlu bir yuvadır” ve “bireyin bütününü eğitme” olarak tanımlanan iki temel eğitim değerini öğrencinin günlük yaşamına taşır.
Kulüplerimiz, öğrencilerimizin ilgi alanlarına uygun olarak planlanmış olup; spor, sanat, kültür ve bilim alanlarında farklı seçenekler sunmaktadır.
Kulüplerimizde görev alan öğretmenlerin kendi alanlarında uzman olması, kulüp programının amaca uygun olarak gerçekleştirilmesi açısından özellikle önem verdiğimiz bir konudur.
Öğrencilerin kulüplere yerleşmesinde ve yıl boyunca gerekli zamanlarda yönlendirilmesinde, bireysel rehberlik anlayışı geçerlidir.

Kulüplerimiz, okul saatleri dışında pazartesi günleri 5 ve 6. sınıflar, salı günleri 7 ve 8.sınıflar, perşembe günleri ise lise sınıfları için 15.30 – 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilir.

Sevgi ve saygılarımızla
Seray ÖZDEMİR                                                                                    Tülay KEÇECİ
Ortaokul Kültür Yaşam Koordinatörü                                         Lise Kültür Yaşam Koordinatörü