Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri

2017 Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması Ön Kayıt Formu

2017 Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması Katılım- Formları ve  Proje Hazırlama Rehberi

1. Katılım Koşulları
  2. Katılım Formu – A
  3. Katılım Formu – B
  4. Proje Hazırlama Rehberi
Katılım Formu A ve B yi, Proje Özeti, Proje Raporu ile birlikte 8.salihzeki2017@darussafaka.net mail adresine göndermelisiniz.

2017 Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması Onay Yazısı

2017 Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması Resmi Başvuru

salih_zeki

Darüşşafaka Lisesi’ni 1882’de birincilikle bitiren matematikçi Salih Zeki adına Türkiye genelinde ortaöğretim (lise) öğrencileri arasında düzenlenen “Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması,” öğrencilerin matematik alanında yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmak, onları bilimsel araştırma yapmaya özendirmek ve bu alanda İstanbul genelinde öğrencilerin birbirleriyle iletişim ve paylaşımda bulunmalarını sağlamak amacıyla düzenleniyor. 2010 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’deki  tüm lise öğrencilerine açık olan yarışmaya her okul en çok üç projeyle katılabiliyor. Üniversitelerin matematik bölümü öğretim üyelerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilen projelerden ön elemeyi geçenler, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda üç gün süren Final Sergi’sinde proje sunumlarının sonunda seçici kurul dereceye girenleri belirliyor. Yarışmada finale katılan öğrencilere çeşitli hediyeler, dereceye girenlere ödüller veriliyor.

SALİH ZEKİ 7. M.A.P.YARIŞMASI’NIN ARDINDAN

Salih Zeki web sayfası: https://sites.google.com/site/salihzeki1882/