“Fark Et, Fark Yarat”

Projesi İle İş Dünyası Profesyonelleri Darüşşafaka Öğrencilerine Koçluk Desteği Veriyor.

Geçmişi 150 yıla dayanan “eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak yaşam boyu öğrenen, çağdaş, özgüvene sahip, topluma karşı her alanda sorumlu liderler yetiştirme” vizyonu olan Darüşşafaka’nın bu anlamlı yolculuğunda;Darüşşafaka öğrencilerinin kendilerini tanımaya, güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfetmeye, bireysel gelecek vizyonlarını oluşturmaya, buna göre hedeflerini belirlemeye ve kaynaklarını daha iyi kullanabilmelerine yönelik, yol haritası ve eylem planı yapmalarına destek olmak “Fark Et, Fark Yarat” projesinin ana amacını teşkil etmektedir.

Koordinasyonun “The Coaching Company” tarafından sağlanan bu projede; profesyonel koçluk eğitimi almış iş dünyası profesyonelleri ve yöneticileri, Darüşşafaka 11. sınıf öğrencileri için “Gönüllü Koçluk Desteği” vermektedir.
ICF (International Coach Federation) onaylı koçluk eğitimlerini tamamlamış olarak projeye destek veren ve profesyonel iş hayatında fiilen çalışmaya devam eden 25 gönüllü koç “Fark Et, Fark Yarat” projesinde bir araya geldiler.