Girişimcilik Kulübümüz Yarı Finalde

Ülkemizde liseli gençlere “Girişimcilik” deneyimi yaşatan Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın her yıl gerçekleştirdiği “Şirket Programı” kapsamına bu yıl Girişimcilik Kulübü’müz de katıldı. Kulübümüz kurduğu şirketle İstanbul’da başvuran 74 şirket arasından ilk 50’ye girerek yarı finale kaldı.

Kendi şirketlerinin ismini “Picea” olarak belirleyen ve sakız üretiminin hikâyesini konu alarak atık sakızlar üzerine çalışan öğrencilerimiz, şirketin sakız kabı üreterek çevre kirliliğini önlemek, hayvan sağlığını korumak ve geri dönüşüme katkı sağlamak gibi hedefleri olduğunu ifade ettiler.

Genç Başarı Eğitim Vakfı çerçevesinde finale kalan şirketlerden birinci seçilecek şirket, yaz aylarında belirlenecek bir tarihte ülkemizi temsilen Avrupa’da gerçekleşecek olan şirket yarışmasına katılmaya hak kazanacaktır.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar diler, tüm Darüşşafakalıları desteğe davet ederiz.