MEF Lisesi Dünya Su Günü Yarışması’nda Darüşşafaka Öğrencilerine İki Ödül

Öğrencilerde suyun ve su kaynaklarının önemi konusunda farkındalık yaratmak ve suyun bilimle olan ilişkisine sanat gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla “MEF Lisesi Fen Bilimleri Su Günü (Karikatür, Fotoğraf, Poster) Yarışması” düzenlenmiştir. Geleneksel olarak sürdürülecek olan yarışmaya İstanbul’daki resmi-özel tüm liselerin istekli öğrencileri başvurdu
Yarışmada sergiye layık görülen tüm çalışmalar “22 Mart Dünya Su Günü”nde MEF Okulları web sitesinden ilan edildi. Seçilen çalışmalar 29 Mart 2019 günü MEF Okullarında sergilendi ve yarışmada dereceye giren eserlerin ödülleri sahiplerini buldu.
Yarışmaya Darüşşafaka Lisesi öğrencileri de başvurdu ve yarışmadan iki ödülle döndüler.
Öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrenciler Rehber öğretmen Kategori Derece
İlayda ÖZTÜRK Müjde PEDER Poster İkincilik