Kulüplerimiz

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı
Darüşşafaka Eğitim Kurumları
Sosyal Etkinlikler Öğrenci Kulüpleri

Darüşşafaka Eğitim Kurumları 2018-2019 Kulüp Tanıtım Kitapçıkları’na aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Ortaokul Müdürlüğü:

Sınıflar Kulüp Tanıtım Kitapçığı
5. Sınıflar: İncele
6. Sınıflar: İncele
7. Sınıflar: İncele
8. Sınıflar: İncele

Lise Müdürlüğü:

LİSE KULÜP KİTAPÇIĞI

Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda Sosyal Etkinlik Anlayışı
Öğrencilerin; sanat, kültür, bilim ve spor alanlarındaki ilgi ve becerilerini keşfetmelerinin, yaşantılarını zenginleştirerek yeni bakış açıları kazanmalarının yanı sıra, ulaşılabilir hedefler için sistemli ve disiplinli çaba göstermeyi öğrenmeleri temel amaçtır. Bu amaç, “okul mutlu bir yuvadır” ve “bireyin bütününü eğitme” olarak tanımlanan iki temel eğitim değerini öğrencinin günlük yaşamına taşır.
Kulüplerimiz, öğrencilerimizin ilgi alanlarına uygun olarak planlanmış olup; spor, sanat, kültür ve bilim alanlarında farklı seçenekler sunmaktadır.
Kulüplerimizde görev alan öğretmenlerin kendi alanlarında uzman olması, kulüp programının amaca uygun olarak gerçekleştirilmesi açısından özellikle önem verdiğimiz bir konudur.
Öğrencilerin kulüplere yerleşmesinde ve yıl boyunca gerekli zamanlarda yönlendirilmesinde, bireysel rehberlik anlayışı geçerlidir.

Kulüplerimiz, okul saatleri dışında pazartesi günleri 5 ve 6. sınıflar, salı günleri 7 ve 8.sınıflar, Çarşamba günleri ise lise sınıfları için 15.30 – 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilir.

Sevgi ve saygılarımızla

Seray ÖZDEMİR                                                                                    Tülay KEÇECİ
Ortaokul Kültür Yaşam Koordinatörü                                         Lise Kültür Yaşam Koordinatörü